flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наказ про проведення перевірки суддів

09 грудня 2015, 15:53
                                                                                                                                                                                                     
                                                        
 УКРАЇНА
ЛИСЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД  ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
НАКАЗ
 
20.11.2014                                                                                                   № 26-ОД
 
Про   проведення перевірки суддів
Лисянського районного суду
Черкаської області
відповідно до Закону України
« Про очищення влади »
 
 З метою реалізації Закону України  « Про очищення влади » ,згідно з Порядком проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених ч.3, 4 ст.1 Закону України  « Про очищення влади », затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 року № 563 та Планом проведення перевірок, відповідно до Закону України  « Про очищення влади », затвердженим розпорядженням
Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 року № 1025-р,
 
НАКАЗУЮ:
            
1.Визначити 01 грудня 2014 року днем початку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених ч.3, 4 ст.1 Закону України  « Про очищення влади » до суддів Лисянського районного суду Черкаської області.
 
2. Консультанту (з кадрової роботи) Сергієнко Ю.М. довести до відома суддів Лисянського районного суду Черкаської області текст наказу в день його видачі.
 
3. Головному спеціалісту з інформаційних технологій Лаврезі В.В. розмістити текст наказу на офіційному веб-сайті суду у день його видачі.
 
4. Суддям Лисянського районного суду Черкаської області у 10-денний строк з дня початку проведення перевірки подати голові суду власноручно написану заяву про те, що до них застосовуються чи не застосовується        ч.3, 4 ст.1 Закону України  « Про очищення влади », про згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей щодо  них відповідно цього Закону.
 
5. Головному спеціалісту з інформаційних технологій Лаврезі В.В. протягом 3-4 днів після отримання заяви від судді забезпечити розміщення на офіційному веб-сайті Лисянського районного суду Черкаської області інформації про початок проходження перевірки суддею, копії її (його) заяви та декларації, крім відомостей, що віднесені до службової інформації.
 
6. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.
 
 
 
 

Голова суду                                                                       Н.О.Добриднюк