flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наказ про проведення перевірки секретаря суду

10 грудня 2015, 14:04
                                                                                                             
                                                                                                                                                                                                     
                                                        
 УКРАЇНА
ЛИСЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД  ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
НАКАЗ
01.12.2015                                            смт.Лисянка                                     № 26-ОД
 
Про   проведення  перевірки  секретаря
Лисянського районного суду
Черкаської області  Бойко О.М.
відповідно до Закону України
« Про очищення влади »
 
      З метою реалізації Закону України  « Про очищення влади » , згідно з Порядком проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених ч.ч.3, 4 ст.1 Закону України  « Про очищення влади », затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 року № 563 та Планом проведення перевірок, відповідно до Закону України  « Про очищення влади », затвердженим розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 року № 1025-р, наказу ДСА України від 05.11.2014 року №153 «Про затвердження Плану заходів ДСА України щодо реалізації Закону України «Про очищення влади», наказу суду №31-ОС від 01.12.2015 року «Про призначення Бойко О.М.»,
 
НАКАЗУЮ:
            
1.Визначити 01 грудня 2015 року днем початку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених ч.ч.3, 4 ст.1 Закону України  «Про очищення влади» (далі – перевірка), до  Бойко Олени Миколаївни, секретаря Лисянського районного суду Черкаської області.
 
2. Призначити відповідальним за проведення перевірки консультанта (з кадрової роботи)  Лисянського районного суду Черкаської області     Сергієнко Ю.М.
 
3. Консультанту (з кадрової роботи) Сергієнко Ю.М. довести до відома             Бойко О.М., секретаря Лисянського районного суду Черкаської області,  текст даного  наказу.
 
4.Головному спеціалісту з інформаційних технологій Лаврезі В.В. розмістити текст наказу на офіційному веб-сайті суду .
 
5.  Бойко О.М., секретарю  Лисянського районного суду Черкаської області, у      10-денний строк з дня початку проведення перевірки подати голові суду власноручно написану заяву про те, що до неї застосовуються чи не застосовуються  заборони, визначені   ч. ч.3, 4 ст.1 Закону України  « Про очищення влади », про згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей щодо  неї, відповідно до цього Закону.
 
 
6. Головному спеціалісту з інформаційних технологій Лаврезі В.В. протягом 3-4 днів після отримання заяви від   Бойко О.М., секретаря  суду, забезпечити розміщення на офіційному веб-сайті Лисянського районного суду Черкаської області інформації про початок проходження перевірки працівником апарату суду, копії її   заяви та декларації, крім відомостей, що віднесені до службової інформації.
 
7. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.
 
 
 
 

Голова суду                                                                                       Н.О.Добриднюк