flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Лисянському районному суді Черкаської області відбулися збори суддів з приводу звітування керівника апарату суду про пророблену роботу у 2019 році.

18 грудня 2019, 12:39

В Лисянському районному суді Черкаської області 12 грудня 2019 року відбулися збори суддів Лисянського районного суду Черкаської області.

Питанням порядку денного зборів суддів був виступ керівника апарату Лисянського районного суду Черкаської області Магеляс А.В. зі звітом про свою роботу за 2019 рік.

Керівник апарату Лисянського районного суду Черкаської області висвітлила питання щодо планування роботи суду, організаційної роботи управлінської діяльності, організації діловодства в суді і ведення судової статистики, кадрової, архівної роботи суду та питання фінансового і матеріально-технічного забезпечення суду у 2019 році.

Проаналізувавши виконання запланованих у 2019 році заходів на основі актів перевірки та аналізів, керівником апарату суду відзначено, що організація роботи апарату Лисянського районного суду Черкаської області здійснюється на належному рівні, усі заходи, як правило, виконані у повному обсязі та у встановлені строки.

Слід зазначити, що в умовах постійних змін, значного прогресу новітніх технологій та з метою підтримання високих стандартів, ефективного вирішення поставлених завдань необхідними заходами є подальше вдосконалення, пошук нових методів та методик по організації роботи апарату суду, підвищення кваліфікації працівників апарату з метою покращення рівня організації діяльності суду в цілому.

 

 

Прес – служба.