flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд перейшов під охорону працівників Служби судової охорони!

28 червня 2022, 12:01

Від сьогодні Лисянький районний суд Черкаської області перейшов під охорону працівників Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області.

З початком несення служби працівників привітав начальник Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області Анатолій Харенко, який провів інструктаж з охорони та забезпечення безпеки, підтримання громадського порядку в суді та наголосив на неухильному дотриманні карантинних норм.

Водночас, Анатолій Харенко висловив впевненість, що зміни в організації охорони й підтриманні громадського порядку в суді виправдають усі очікування працівників судової гілки влади. А завдяки спільній співпраці, стійкості духу та толерантності працівників, під час несення служби, буде припинено прояви неповаги до суду.

Охоронців Феміди також привітав голова Лисянського районного суду Черкаської області Сергій Пічкур, який побажав їм успішного виконання завдань із забезпечення охорони й безпеки судової установи.

Таким чином, судова установа стала 20 об’єктом судової гілки влади, в якій створено безпечні умови для всіх учасників судових процесів.