flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено добір на зайняття вакантної посади головного спеціаліста!

18 квітня 2023, 14:16

Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану», яким внесено зміни до Закону України «Про правовий режим воєнного стану», в Міністерстві освіти і науки України оголошено добір на зайняття вакантної посади державної служби в період дії воєнного стану:

Умови оплати праці

Посадовий оклад – 6760, 00 грн.

Надбавки та доплати відповідно до Закону України «Про державну службу», постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів».

Інформація про строковість призначення на посаду

Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану» після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посаду державної служби оголошується конкурс.

Граничний строк перебування особи на посаді – до призначення на цю посаду переможця конкурсу або до спливу 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

Перелік інформації, необхідної для призначення на вакантну посаду, в тому числі форма, адресат та строк її подання

Особа, яка бажає взяти участь у доборі з призначення на вакантну посаду, подає наступну інформацію до управління роботи з персоналом:

1) заяву із зазначенням основної мети щодо зайняття посади;

2) резюме (бажано за формою згідно з Додатком 21 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 р. № 246 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 12 лютого 2020 р. № 98));

3) заповнена особова картка (за формою, затвердженою наказом Національного агентства України з питань державної служби від 19 травня 2020 року № 77-20)

 

Особа, яка виявила бажання взяти участь у доборі з призначення на вакантну посаду, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим в оголошенні вимогам, зокрема стосовно досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Резюме за встановленою формою приймається на електрону адресу inbox@ls.ck.court.gov.ua або особисто консультанту суду (по роботі з персоналом) до 15:00 28 квітня 2023 року.

 

1.

Освіта

Вища технічна, за освітнім ступенем не нижче молодшого  бакалавра або  бакалавра.

2.

Досвід роботи

не потребує

3.

Володіння державною мовою

вільне володіння державною мовою

Вимоги до компетентності

1.

Досягнення результатів

·         здатність до чіткого бачення результату діяльності;

·         вміння фокусувати зусилля для досягнення результату діяльності;

вміння запобігати та ефективно долати перешкоди

2.

Відповідальність

– усвідомлення важливості якісного виконання своїх посадових обов’язків з дотриманням строків та встановлених процедур;

– усвідомлення рівня відповідальності під час підготовки і прийняття рішень, готовність нести відповідальність за можливі наслідки реалізації таких рішень;

– здатність брати на себе зобов’язання, чітко їх дотримуватись і виконувати

 

 

Основні обов’язки на посаді:

- Організовує впровадження в роботі суду комп'ютерних технологій: встановлення комп'ютерного обладнання, комплексів технічної фіксації судового процесу, запровадження комп'ютерних програм статистичної звітності, автоматизованої системи електронного документообігу, створення локальної комп'ютерної мережі, підключення до корпоративної мережі по виділеному захищеному каналу, встановлення в суді спеціального комп'ютерного обладнання тощо, та забезпечує здійснення відповідного моніторингу.

- Забезпечує адміністрування автоматизованих робочих місць суддів та працівників апарату суду.

- Забезпечує введення в експлуатацію, встановлення, обслуговування комп'ютерної техніки, периферійного обладнання та оргтехніки, що експлуатуються в суді.

- Організовує проведення робіт щодо інсталяції програмного забезпечення.

- Здійснює обслуговування та моніторинг працездатності програмного забезпечення та мережного обладнання комп'ютерної мережі.

- Забезпечує моніторинг введення в експлуатацію та організовує обслуговування комп'ютерної мережі суду, поточне адміністрування мережного обладнання локальної комп'ютерної мережі, адміністрування контролера домену та серверів комп'ютерної мережі.

- Забезпечує доступ користувачів до внутрішніх інформаційних ресурсів.

- Здійснює моніторинг дотримання технології експлуатації програмного забезпечення та використання антивірусного захисту локальної комп'ютерної мережі.

- Виконує заходи щодо забезпечення захисту інформації та контролю за ним у інформаційно-телекомунікаційній системі.

 

Важливо! У період дії воєнного стану особи призначаються на посади державної служби без конкурсного відбору та без документу про підтвердження рівня володіння державною мовою!

Направляйте на нашу електронну пошту inbox@ls.ck.court.gov.ua заповнене резюме (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/98-2020-%D0%BF#Text) встановленого зразка або особисто консультанту суду (по роботі з персоналом),  документи, що підтверджують наявність громадянства України, освіти та досвіду роботи.

З кандидатами буде проведено співбесіду.

За додатковою інформацією звертайтеся за тел: +380-4749-6-24-12.