flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Робочий візит судової гілки влади України на Черкащину.

11 липня 2023, 16:55

Сьогодні з робочим візитом Черкащину відвідало керівництво судової гілки влади України.

Під час перебування в Територіальному управлінні Служби судової охорони у Черкаській області начальник Територіального управління Служби полковник Служби судової охорони Анатолій Харенко ознайомив т. в. о. Голови Служби полковника Служби судової охорони Віктора Мороза, Голову Державної судової адміністрації України Олексія Сальнікова й Голову Ради суддів України Богдана Моніча з організацією служби в регіоні та діяльністю окремих її підрозділів.

Принагідно гості завітали на навчальний процес новопризначених співробітників, які є слухачами Навчального центру Служби судової охорони та найближчим часом нестимуть службу в судах.

Очільник Служби Віктор Мороз відзначив, що з початку створення Служби проводиться активна робота з формування її позитивного іміджу, залучення до її лав нових кваліфікованих співробітників. Він подякував усім за командну роботу й запевнив, що щоденне докладання максимуму зусиль кожним сприятиме підвищенню їх професійного рівня та якості роботи на ввірених судових об’єктах. Під час розмови особливу увагу зосереджено на завданнях другого півріччя 2023 року, питаннях налагодження зовнішньої комунікації; окремо визначено низку заходів, спрямованих на підвищення ефективності та результативності діяльності управління й підрозділів охорони.

Під час тристороннього діалогу представники судової гілки влади України також відвідали Черкаський апеляційний суд, Територіальне управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області та місцеві суди, наголосивши, що саме безпекові питання для органів системи правосуддя є одними з пріоритетних. На їхню думку, функціонування Служби судової охорони показує свою потужність щодо якісного виконання співробітниками покладених на них обов’язків.