flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Лисянському районному суді Черкаської області запрацювала «Скринька довіри»

12 квітня 2019, 09:33

В Лисянському районному суді Черкаської області запрацювала «Скринька довіри».

 

Шановні громадяни!

Відтепер кожен має можливість залишити свої повідомлення, пропозиції та зауваження щодо діяльності Лисянського районного суду Черкаської області через електронну скриньку зауважень та пропозицій.

З метою підвищення якості роботи суду та забезпечення оперативного реагування керівництва суду на зауваження та пропозиції громадян, на офіційному Веб – сайті Лисянського районного суду Черкаської області розміщена електронна скринька для Ваших зауважень та пропозицій.

Пропонуємо вам надавати свої пропозиції та зауваження на електронну скриньку зауважень та пропозицій.

Усі зауваження та пропозиції будуть уважно розглянуті та обов’язково враховані при організації роботи працівників Лисянського районного суду Черкаської області.

Така форма взаємодії спрямована на сприяння підвищення рівня довіри між громадянами та судом, зокрема вона надасть можливість з’ясувати найбільш актуальні та проблемні питання, що виникають у громадян під час звернення до суду, а також виробити механізми для їх усунення.

Разом з тим, повідомляємо, що електронні листи, які будуть одержані судом через електронну скриньку зауважень та пропозицій, не підлягають реєстрації, не є зверненнями громадян і опрацьовуються окремо від загального діловодства суду!!!

 

 

Прес – служба суду.